DILAY'S FOODTRUCK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 78 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dilay's Foodtruck. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 9:55 Ik kijk er elke donderdsg naar uit om de kapsalon te bestellen. De beste nog steeds!
22 feb 2024 om 21:22 De beste in heel Zaanstreek.
14 feb 2024 om 22:18 Heerlijk!!!
10 feb 2024 om 19:49 Ik heb voor het eerst een sloppy doner besteld. Had geen idee wat ik kon verwachten. Was echt super! Ik heb mijn nieuwe broodje gevonden.
9 feb 2024 om 23:44 Pizza was geheel verbrand aan de onderkant en smaakte naar een verbrand plastic of schoonmaakmiddel. Heb dus de pizza naar een paar happen weg moeten gooien. Maar ik denk dat als het niet zo was aangebrand met die bijzondere smaak en geur, prima
9 feb 2024 om 21:27 Eten was koud en niet lekker ! Pizza bodem verbrand ruik naar rook ingrenten waren oud
26 jan 2024 om 23:32 Voor de 2e keer kapsalon besteld, was weer heerlijk. Beste kapsalon van Zaandam.
22 dec 2023 om 21:47 Koud en oude frietjes onder de kapsalon
22 dec 2023 om 20:11 Dé beste kapsalon! Dit keer laat geleverd, maar het is zo lekker dat het zeker waard is.
8 dec 2023 om 21:07 Super lekker. De reviews liegen er niet om. Zeker vaker bestellen
30 nov 2023 om 21:51 Pizza was duidelijk met de hand bereidt. Heerlijk.
29 nov 2023 om 21:25 Heerlijk